• Alle leermiddelen!
  • Alle schoolspullen!
  • Gratis verzending vanaf 40 euro!

Duurt het zoeken te lang?
Mogelijk heb je te veel zoekwoorden opgegeven.

Examen oefenen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Oefenen voor je examen kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Met ons ruime assortiment aan oefenmateriaal is er altijd een passende keuze voor je. Wil je online oefenen? Dan kun je kiezen voor Examensprint of de BLOQS Examentraining. Vind je het prettiger om je examens te oefenen met een boek? Kies dan voor één van de Examenbundels of Samengevat. Maak hieronder je keuze en ga vol vertrouwen je examens tegemoet.

Examenbundel

Examenbundel

Examens oefenen van vorig jaar? Dat kan met de Examenbundel. De antwoorden van de examens worden duidelijk en uitgebreid uitgelegd. De examenstof in de bundels is duidelijk ingedeeld op onderwerp. En dankzij de oriëntatietoets weet je precies op welke onderwerpen je moet focussen tijdens het leren. Alle examenbundels hebben nog allerlei extra’s, zoals woordenlijsten.

Bekijk producten
Samengevat

Samengevat

Wil jij samenvattingen lezen tijdens je examenvoorbereiding? Dan is Samengevat ideaal voor jou. Oefen je examens door per vak de kern van de complete examenstof te leren. Samengevat bevat beknopte en heldere uitleg en geeft je inzicht in de samenhang van de onderwerpen. Met de rijtjes en feiten in Samengevat is leren voor je examens nog nooit zo overzichtelijk geweest.

Bekijk producten
Examenidioom

Examenidioom

Doe jij examen in de talen Engels, Duits of Frans? Met of zonder talenknobbel, woorden oefenen voor je centraal examens is een must. Examenidioom is het ideale hulpmiddel daarvoor. Het bevat meer dan 1000 woorden en handige voorbeeldzinnen. Combineer samen met Examenbundel en Samengevat voor de ultieme examenvoorbereiding.

Bekijk producten
Examensprint

Examensprint

Je examens oefenen kan ook online! Bijvoorbeeld met de online examentraining Examensprint. Met Examensprint kun je makkelijk overal trainen, krijg je persoonlijk studieadvies en gerichte feedback. Start met een test, zodat je weet waar je nog aan moet werken. Ontvang persoonlijk studieadvies om ‘meer meters te maken’ of ‘gericht te leren’. En krijg direct feedback plus tips tijdens het oefenen.

Bekijk producten
BLOQS examentraining

BLOQS examentraining

BLOQS is de online examentraining waarin je echte examens oefent en uitgebreide analyses krijgt. Kies voor een totaalpakket als je voor alle vakken digitaal examens wilt oefenen. Je kunt BLOQS ook los per vak en voor rekenexamens bestellen. Oefen onbeperkt de meest recente examens en zie na afloop direct je cijfer. Je kunt elk examen in zijn geheel, maar ook in drie tot vijf delen maken.

Bekijk producten
Examenwoorden

Examenwoorden

Heb je een talenknobbel en doe je examen in Engels, Frans of Duits? Bereid je voor op je examens met deze handige Examenwoordenlijsten. Alle woorden die belangrijk zijn voor je eindexamen staan op de geplastificeerde kaarten. De vertalingen worden daar overzichtelijk bij vermeld. Heb je hulp nodig bij de grammatica voor je Engels examen? Ook daar is een handige kaart voor.

Bekijk producten