Prisma pocketpakket limited ed. met de jeugd van tegenwoordig

Prijs: € 49,99
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De Prisma pockets supervoordelig in speciale De-Jeugd-Van-Tegenwoordig-editie De meest gekochte en gebruikte woordenboeken voor school zijn nu als actieset ook nog eens supervoordelig gebundeld: same...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


De Prisma pockets supervoordelig in speciale De-Jeugd-Van-Tegenwoordig-editie

De meest gekochte en gebruikte woordenboeken voor school zijn nu als actieset ook nog eens supervoordelig gebundeld: samen niet € 69,93, maar slechts € 49,99 (≈ € 7, 14 per stuk)!

Enfants terribles van de nederhop De Jeugd van Tegenwoordig, onlangs nog bekroond met een 3FM Award, schreven een speciaal katern dat is opgenomen in de Prisma pocket Nederlands. Hierin filosoferen ze lustig over woorden, hun betekenis en gebruikswaarde.

Met het bijzondere omslag dat DJVT ontwierp, is deze speciale uitgave een must-have. Maar hij is enkel verkrijgbaar in de limited edition actieset. Daarin zitten verder de Prisma pocketwoordenboeken Duits, Engels en Frans: zeven pockets voor de spectaculaire prijs van € 49,99.

Inhoud van de actieset:
- Nederlands-Engels
- Engels-Nederlands
- Nederlands-Frans
- Frans-Nederlands
- Nederlands-Duits
- Duits-Nederlands
- Nederlands speciale editie*

* = het pocketwoordenboek Nederlands met een extra katern, samengesteld door De Jeugd Van Tegenwoordig zelf en met een speciaal DJVT-omslag.
Uitgever Unieboek/Het Spectrum
Druk 1
ISBN/EAN 9789000314034
Auteur Prisma
Vakken Nederlands
Engels
Duits
Frans

Anderen bestelden ook: