Geen examenstress met Examenbundel, Samengevat en Examenidioom

Zit jij in je examenjaar? No stress! Een goede voorbereiding is het halve werk. Haal de Examenbundel, Samengevat en Examenidioom nu extra voordelig in huis en ga zonder stress je examens in.

Met Examenbundel, Samengevat en Examenidioom ga je goed voorbereid je examens in!

Examenbundel

Examens oefenen van vorige jaren? Dat kan met de Examenbundel. De antwoorden van de examens worden duidelijk en uitgebreid uitgelegd. De examenstof in de bundels is duidelijk ingedeeld op onderwerp. En dankzij de oriëntatietoets weet je precies op welke onderwerpen je moet focussen tijdens het leren. Inclusief handige extra’s, zoals woordenlijsten.

Samengevat

Samenvattingen lezen tijdens je examenvoorbereiding? Dan is Samengevat ideaal voor jou. Oefen je examens door per vak de kern van de complete examenstof te leren. Samengevat bevat beknopte en heldere uitleg en geeft je inzicht in de samenhang van de onderwerpen. Met de rijtjes en feiten in Samengevat is leren voor je examens nog nooit zo overzichtelijk geweest.

Examenidioom

Doe jij examen in de talen Engels, Duits of Frans? Met of zonder talenknobbel, woorden oefenen voor je examen is een must. Examenidioom is het ideale hulpmiddel daarvoor. Het bevat meer dan 1000 woorden en handige voorbeeldzinnen. Met Examenidioom verbeter je je lees-, luister- en spreekvaardigheid zodat je vol vertrouwen je examens ingaat.

Wat is de beste voorbereiding voor je examen?

Reporter Marvin zoekt het voor je uit en vraagt een examenkandidaat van vorig jaar hoe hij zijn examens voorbereid heeft. Check de video voor alle tips en trics!

De voordelen van examenbundel

  • Oefen met de examens van vorig jaar.
  • Antwoorden worden duidelijk uitgelegd.
  • Inclusief oriëntatietoets.
  • Allerlei extra's, zoals woordenlijsten.