Catalogus

Docenten moeten de ruimte krijgen om het best mogelijke materiaal te kiezen, maar betaalbaarheid is een belangrijke randvoorwaarde. In onze catalogus kunt u leermiddelen selecteren op een aantal onderwijskundige kenmerken.

Onze catalogus is uw gids voor het complete aanbod van leermiddelen in Nederland. We geven toegang tot leermiddelen van honderden uitgevers. Alle docenten kunnen browsen in het complete leermiddelenaanbod. Je vindt hier alle lesmethodes, filmpjes, apps en tools die je direct kunt gebruiken voor je volgende les.

Filterfuncties

Om methodes makkelijk te kunnen vergelijken op inhoud en prijs bieden we veel filterfuncties. Zo kunnen docenten filteren op leerjaar, vak, methode, verschijningsvorm, producttype, prijs (of gratis) en beschikbaarheid. Ook is er een filter mogelijk op een aantal onderwijskundige kenmerken.

Persoonlijke omgeving voor docent

We bieden iedere docent van iedere school een eigen account in onze catalogus. Daarin ligt onder meer vast welke vak de docent geeft en welke methode hij gebruikt. In deze persoonlijke omgeving heeft de docent toegang tot actuele informatie. En alle andere informatie die voor zijn vakgebied van toepassing is. Docenten delen hun ervaringen met vakgenoten en worden uitgenodigd en geïnspireerd om vaker actueel een aanvullend lesmateriaal te gebruiken in hun lessen.

Leermiddelenlijst en budgettool

De catalogus maakt samen met de leermiddelenlijsttool deel uit van ons integraal platform. Geselecteerde leermiddelen in de catalogus kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan uw leermiddelenlijst. Met de budgettool kunt u weer heel heel gemakkelijk kosten vergelijken.

Wilt u meer weten? Uw accountmanager geeft graag een demo!

Meer informatie nodig? Klik hier!

Voordelen in het kort

  • Gids voor compleet assortiment leermiddelen
  • Veel filterfuncties
  • Persoonlijke omgeving voor docenten
  • Inclusief leermiddelenlijst- en budgettool

Andere services van Betaalbaarheid

Meer weten? Stuur een email naar: vo@vandijk.nl