Leermiddelenlijstservice

Docenten moeten de ruimte krijgen om het best mogelijke materiaal te kiezen, maar betaalbaarheid is een belangrijke randvoorwaarde. Hoe zorgt u ervoor dat elke vaksectie dezelfde mogelijkheden krijgt? Op ons digitaal platform kunt u leermiddelen selecteren op onderwijskundige kenmerken en ziet u direct wat de financiƫle consequenties zijn. Onze budgettool in de leermiddelenlijst helpt u om binnen de lumpsum te blijven.

Elk schooljaar maakt u opnieuw keuzes in leermiddelen waardoorbuw leerlingen in een nieuw schooljaar op tijd beschikken over de leermiddelen die passen bij de onderwijsvisie en het leermiddelenbeleid van uw school. Door de ontwikkeling van leermiddelen en lesmethoden verandert jaarlijks de leermiddelenlijst (lml). Leermiddelen verdwijnen, er wordt een nieuwe druk uitgebracht en prijzen veranderen. Daarnaast ontwikkelt digitale content zich continu en bieden uitgevers ook abonnementen aan met een combinatie van licenties en (werk) boeken die eigendom worden van leerlingen.

Wij bieden u ondersteuning in het samenstellen van de leermiddelenlijst. Deskundige medewerkers met inhoudelijke kennis van alle lesmethoden en leermiddelen helpen u met vragen en bij het maken van de juiste keuzes. Met onze handige online omgeving kan de leermiddelenlijst uiteindelijk samengesteld worden binnen uw budget, zodat leerlingen de leermiddelen bij VanDijk kunnen bestellen. Wij zorgen ervoor dat uw leerlingen de leermiddelen op tijd voor de start van het schooljaar in hun bezit hebben.

Meer informatie nodig? Klik hier!

Voordelen in het kort

  • Een handige en complete online omgeving voor het vaststellen van de leermiddelenlijst.
  • Leermiddelen bestellen binnen het vastgestelde budget.
  • Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar
  • De leerlingen kunnen eenvoudig online hun leermiddelenpakket bestellen.

Andere services van Betaalbaarheid

Meer weten? Stuur een email naar: vo@vandijk.nl