Onderwijskundige overplaatsing service

Onze geavanceerde catalogus en leermiddelenlijst zijn de basis. Docenten willen direct kunnen inspelen op een actuele situatie. Aanvullend lesmateriaal moet daarom makkelijk en snel beschikbaar zijn. Ook snel kunnen switchen is belangrijk. Wilt u tussentijds overstappen naar een andere lesmethode? Die flexibiliteit is er bij VanDijk.

Het kan zomaar gebeuren. Een leerling moet halverwege het schooljaar van niveau of klas wijzigen. De leerling heeft dan ook nieuwe leermiddelen nodig. Volgens de regeling OnderwijsKundige Overplaatsing (OKO) krijgt elke leerling een nieuw leermiddelenpakket. Hoe regelt u zo’n pakketwisseling snel en simpel mogelijk voor de leerling? Wij helpen hier graag bij.

Via de PSO vraagt u eenvoudig zelf een nieuw pakket voor een leerling aan. Zodra wij alle gegevens binnen hebben, gaan we direct aan de slag. We leveren het nieuwe leermiddelenpakket binnen drie werkdagen op het thuisadres of schooladres. De leerling mag het oude pakket houden en samen met het nieuwe pakket aan het einde van het schooljaar inleveren. We zetten alle leermiddelen gemakkelijk en overzichtelijk voor de leerling op 1 inleverlijst bij elkaar. Zo vergeet de leerling niet om het oude pakket in te leveren. Het innemen van schoolboeken vindt op de afgesproken wijze met uw school plaats.

Kosten voor deze service

Werkt u met huurboeken? Deze leveren we uiteraard met 100% korting. Leermiddelen die een leerling verbruikt, leveren we tegen de overeengekomen condities.

Meer informatie nodig? Klik hier!

Voordelen in het kort

  • De OKO Service is geheel gratis.
  • De leerling behoudt het oude pakket en levert deze aan het eind van het schooljaar “gewoon” in.
  • Er zijn geen retourkosten aan verbonden.
  • De leerling ontvangt de nieuwe boeken op het thuisadres of schooladres.
  • Huurboeken zijn gratis, de koopboeken en digitale leermiddelen worden in rekening gebracht.

Meer weten? Stuur een email naar: vo@vandijk.nl