Ontwikkelprogramma docenten

Met onze catalogus krijgt u toegang tot het aanbod van ruim 300 uitgevers in Nederland. U kunt eenvoudig leermiddelen in onze catalogus vergelijken en kiezen uit alle soorten uitgaven: boek, werkboek, digitale lesmethode, combinatie digitaal en (werk)boek.

Onze partner, Academy4Learning, ondersteunt VO scholen bij de continue professionalisering van hun team. In deze snel veranderende samenleving is het voor docenten belangrijk 21e -eeuwse vaardigheden te beheersen om leerlingen klaar te kunnen stomen voor de banen van morgen. Wij zorgen voor een ontwikkeling die blijft.

Wij bieden professionalisering op het gebied van digitale geletterdheid, didactiek en pedagogiek. Dit doen wij via fysieke trainingen, e-learnings, webinars, inspiratiesessies, collegiale consultatie en persoonlijke begeleiding. Ook ontwikkelen wij modules op maat: iedere module omvat één thema en bestaat uit verschillende onderdelen om zo een optimaal leerrendement te bieden. Is er behoefte aan uitgebreidere ontwikkeling over meerdere thema’s? Dan verwerken wij meerdere modules in een leerpad. Wil je een eerste stap maken? Dan kunnen we je helpen met het invullen van studiedagen.

Meer informatie nodig? Klik hier!

Voordelen in het kort

  • U creëert een lerende cultuur binnen uw school.
  • Continue professionalisering van uw team.
  • Ondersteuning door ervaren trainers uit het onderwijs (Apple Distinguished Educators, Google Educators en Microsoft Innovative Educator Experts)
  • Concreet uitgewerkt plan van aanpak om te komen tot de gewenste onderwijsverandering.
  • Uw team beheerst de 21e eeuwse vaardigheden en is klaar om leerlingen te begeleiden voor de banen van morgen.

Meer weten? Stuur een email naar: vo@vandijk.nl