School in Beeld

Als experts in leermiddelen volgen we het aanbod en de ontwikkelingen op de voet. Alleen zo kunnen onze onderwijskundige adviseurs u adviseren om leermiddelen te kiezen die passen bij het profiel, beleid en de visie van uw school.

Binnen het onderwijs is ontwikkeling een continue factor; op leerling- en docentniveau, binnen en buiten het klaslokaal én de school die een plek in de maatschappij heeft. De markt van leermiddelen, digitale omgevingen, onderwijsexperts, de wetenschap, alles draait volop mee in de ontwikkelingen en wensen een steentje bij te dragen aan het onderwijs. ​Hoe staat uw school ervoor? Welke uitdagingen zijn er om op te pakken en wat is daarvoor nodig? ​

Onze onderwijsadviseurs brengen u inzicht in waar u staat op school, ingezoomd op 4 bouwstenen: visie en onderwijsambitie, professionallering, inhoud en infrastructuur en geven advies om voorwaartse stappen te zetten. ​Vanuit visie en strategisch beleid brengen we met een verdiepende scan op de school en middels analyse en rapportage inzicht in de nodige interventies voor een duurzame en toekomstgerichte schoolontwikkeling.

Meer informatie nodig? Klik hier!

Voordelen in het kort

  • Gedragen uitvoering van het beleid op de werkvloer.
  • Ondersteuning met tooling en diensten op het gebied van visie.
  • Effectief schoolplan én duurzame en toekomstgerichte schoolontwikkeling.
  • Advies van deskundige onderwijsadviseurs met onderwijservaring.

Meer weten? Stuur een email naar: vo@vandijk.nl