Tablet4Learning

Uw complete leermiddelenmix geregeld onder één dak. Het doel? Voor de start van het nieuwe schooljaar beschikken alle leerlingen over de juiste leermiddelen. Gewoon met alle schoolboeken en digitale licenties die werken. VanDijk regelt alles voor scholen, ouders en leerlingen. Ouders en leerlingen beoordelen ons easy bestelproces met een 8.2.

Het huidige onderwijs kan niet meer zonder digitaal leren. Waar we voorheen een computerlokaal hadden, is het hebben van een device per leerling essentieel. Het invoeren van digitaal leren binnen een school gaat niet vanzelf en vereist een verantwoorde aanpak. Wij helpen scholen om digitaal leren tot een blijvend succes te maken. Zo ondersteunen we de ICT-organisatie bij operationele taken bij het invoeren en beheren van devices. De school kan zonder zorgen modern onderwijs aanbieden en zich volledig richten op haar leerlingen en het onderwijs.

Uw voordeel in het kort

Scholen volledig ondersteunen bij het invoeren van (persoonlijke) devices in de klas. Van de keuze van het device tot het opzetten van de persoonlijke webshop. Van het opzetten van de beheeromgeving tot het activeren in de klas.

Meer informatie nodig? Klik hier!

Voordelen in het kort

  • Bestellen en leveren van iPads en Chromebooks middels een persoonlijke Xando webshop
  • Support voor ouders en leerlingen bij schade of diefstal (partner Xando)
  • Leveren van MDM licenties (Mobile Device Management)
  • Basis abonnement: 10 uur support voor ICT afdeling
  • Plus abonnement: volledige beheer ontzorging

Andere services van Het gemakt van 1 partij

Meer weten? Stuur een email naar: vo@vandijk.nl