Tendens htrv (3 vmbo-bk) werkboek kok nagerechten

Bron, P.

9789037202847 - Tendens htrv (3 vmbo-bk) werkboek kok nagerechten

Artikelomschrijving

Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van nagerechten als flensjes, puddingen, fruitsalades en ijs. Tevens worden er verschillende kookmaterialen en machines behandeld. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 3 (978 90 6053 836 4). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037202847
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

Dit werkboek behandelt de werkzaamheden van de kok bij het bereiden van nagerechten als flensjes, puddingen, fruitsalades en ijs. Tevens worden er verschillende kookmaterialen en machines behandeld. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 3 (978 90 6053 836 4). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037202847
Druk 1