Tendens horeca htrv werkboek sociale hygiene en bedr.formul
Artikelomschrijving
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als bartender in de cocktailbar. Aan de hand van een case maakt de leerling kennis met cocktailbar Fruitz. Hij leert hoe je een alcoholvrije cocktail kunt maken en onder de aandacht van de gast kunt brengen. Ook maakt de leerling kennis met begrippen als vacatures, bruto- en nettoloon, de Arbowet en beoordelings- en functioneringsgesprekken. Daarnaast is er aandacht voor sociale hygiëne, bedrijfsformules en de horecabranche. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV
Specificaties
Auteur | KUIPERS |
ISBN/EAN | 9789037206036 |
Druk | 1 |
Artikelomschrijving
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als bartender in de cocktailbar. Aan de hand van een case maakt de leerling kennis met cocktailbar Fruitz. Hij leert hoe je een alcoholvrije cocktail kunt maken en onder de aandacht van de gast kunt brengen. Ook maakt de leerling kennis met begrippen als vacatures, bruto- en nettoloon, de Arbowet en beoordelings- en functioneringsgesprekken. Daarnaast is er aandacht voor sociale hygiëne, bedrijfsformules en de horecabranche. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV
Specificaties
Auteur | KUIPERS |
ISBN/EAN | 9789037206036 |
Druk | 1 |