Tendens horeca htrv werkboek kok hoofdgerechten

Bron, P.

9789037206074 - Tendens horeca htrv werkboek kok hoofdgerechten

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofdgerechten. Hij leert onder andere over de producten vlees, wild, gevogelte, vis en schaal- en schelpdieren en de bereidingswijzen van deze producten. Ook maakt hij kennis met vegetarische producten en gerechten. Verder komen in het werkboek de regels van de menuleer aan bod en maakt en wordt er ingegaan op micro-organismen en conserveren. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206074
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofdgerechten. Hij leert onder andere over de producten vlees, wild, gevogelte, vis en schaal- en schelpdieren en de bereidingswijzen van deze producten. Ook maakt hij kennis met vegetarische producten en gerechten. Verder komen in het werkboek de regels van de menuleer aan bod en maakt en wordt er ingegaan op micro-organismen en conserveren. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206074
Druk 1