Tendens horeca htrv werkboek kok bijgerechten

Bron, P.

9789037206081 - Tendens horeca htrv werkboek kok bijgerechten

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok bijgerechten en leert hij meer over aardappelen, groenten, rijst en meelspijzen. Daarnaast leert de leerling meer over sauzen en HACCP en hygiëne. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206081
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok bijgerechten en leert hij meer over aardappelen, groenten, rijst en meelspijzen. Daarnaast leert de leerling meer over sauzen en HACCP en hygiëne. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206081
Druk 1