Tendens horeca htrv werkboek kok nagerechten 2

Bron, P.

9789037206098 - Tendens horeca htrv werkboek kok nagerechten 2

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok nagerechten en leert hij meer over verschillende warme en koude nagerechten. Onderwerpen als kaas, zuivel, flensjes, bavarois, ijs en fruit komen in het werkboek aan bod. Daarnaast leert de leerling meer over voedingsstoffen en de spijsvertering. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206098
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok nagerechten en leert hij meer over verschillende warme en koude nagerechten. Onderwerpen als kaas, zuivel, flensjes, bavarois, ijs en fruit komen in het werkboek aan bod. Daarnaast leert de leerling meer over voedingsstoffen en de spijsvertering. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Horeca (9789037204834). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206098
Druk 1