Tendens htrv broodbakker werkbk getoeterd gerezen kleinbrood

Snapper, A.

9789037206159 - Tendens htrv broodbakker werkbk getoeterd gerezen kleinbrood

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als broodbakker van getoerd gerezen en kleinbrood. Onderwerpen als grondstoffen, materialen en gereedschappen en planning komen aan bod. Ook leert de leerling meer over HACCP, hygiëne en automatisering binnen de bakkerij. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (9789037204841). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Snapper, A.
ISBN/EAN 9789037206159
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als broodbakker van getoerd gerezen en kleinbrood. Onderwerpen als grondstoffen, materialen en gereedschappen en planning komen aan bod. Ook leert de leerling meer over HACCP, hygiëne en automatisering binnen de bakkerij. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (9789037204841). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Snapper, A.
ISBN/EAN 9789037206159
Druk 1