Tendens htrv broodbakker werkbk getoeterd gerezen kleinbrood
Artikelomschrijving
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als broodbakker van getoerd gerezen en kleinbrood. Onderwerpen als grondstoffen, materialen en gereedschappen en planning komen aan bod. Ook leert de leerling meer over HACCP, hygiëne en automatisering binnen de bakkerij. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (9789037204841). Meer informatie over Tendens HTRV
Specificaties
Auteur | Snapper, A. |
ISBN/EAN | 9789037206159 |
Druk | 1 |
Artikelomschrijving
In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als broodbakker van getoerd gerezen en kleinbrood. Onderwerpen als grondstoffen, materialen en gereedschappen en planning komen aan bod. Ook leert de leerling meer over HACCP, hygiëne en automatisering binnen de bakkerij. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek is afkomstig uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (9789037204841). Meer informatie over Tendens HTRV
Specificaties
Auteur | Snapper, A. |
ISBN/EAN | 9789037206159 |
Druk | 1 |