Tendens htrv kok werkboek hoofd- en bijgerechten 2

KUIPERS

9789037206166 - Tendens htrv kok werkboek hoofd- en bijgerechten 2

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofd- en bijgerechten. Aan de hand van afwisselende opdrachten leert hij onder andere over producten als aardappelen en groente, vlees, wild, gevogelte, vis en schaal- en schelpdieren en over de bereidingswijzen van deze producten. Verder komen in het werkboek de regels van de menuleer aan bod en maakt de leerling kennis met verschillende soorten specerijen. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (9789037204841). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur KUIPERS
ISBN/EAN 9789037206166
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok hoofd- en bijgerechten. Aan de hand van afwisselende opdrachten leert hij onder andere over producten als aardappelen en groente, vlees, wild, gevogelte, vis en schaal- en schelpdieren en over de bereidingswijzen van deze producten. Verder komen in het werkboek de regels van de menuleer aan bod en maakt de leerling kennis met verschillende soorten specerijen. De leerling maakt de opdrachten in het werkboek en gebruikt daarbij de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (9789037204841). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur KUIPERS
ISBN/EAN 9789037206166
Druk 1