Tendens htrv 4 vmbo-bk werkboek kok voor- en nagerechten

Bron, P.

9789037206173 - Tendens htrv 4 vmbo-bk werkboek kok voor- en nagerechten

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok voor- en nagerechten en leert hij welke voor- en nagerechten er zijn, waar deze gerechten van gemaakt worden en hoe hij ze moet bereiden. Onderwerpen als amuses, salades, culinaire cocktails, salpicons, flensjes, fruit, noten en patisserie komen in het boek aan bod. Daarnaast leert de leerling meer over voedingsgewoonten, diëten, voedingsstoffen en de spijsvertering. Naast het werkboek maakt de leerling gebruik van de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (978 90 3720 484 1). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206173
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit werkboek gaat de leerling aan de slag als kok voor- en nagerechten en leert hij welke voor- en nagerechten er zijn, waar deze gerechten van gemaakt worden en hoe hij ze moet bereiden. Onderwerpen als amuses, salades, culinaire cocktails, salpicons, flensjes, fruit, noten en patisserie komen in het boek aan bod. Daarnaast leert de leerling meer over voedingsgewoonten, diëten, voedingsstoffen en de spijsvertering. Naast het werkboek maakt de leerling gebruik van de leerlingenwebsite (www.htrv.nl). Op deze website vindt hij naast bronteksten ook interactieve opdrachten, weblinks, films over technieken en recepten. Kijk voor een demo van de leerlingenwebsite op demo.htrv.nl. Dit werkboek komt uit de map Tendens HTRV leerjaar 4, Intrasectoraal (978 90 3720 484 1). Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Bron, P.
ISBN/EAN 9789037206173
Druk 1