(ECK) Pit leerjaar 3/4 vmbo z&w 3 werken in een hotel 1 digitaal

Edu'actief  |  Licentie

9789037218824 - (ECK) Pit leerjaar 3/4 vmbo z&w 3 werken in een hotel 1 digitaal

Artikelomschrijving

In dit projectboek helpen de leerlingen bij Hotel De Romeinse Pot. Ze maken kennis met veel verschillende facilitaire taken. Naast aandacht voor de gasten gaat het vooral om taken in de keuken en in de huishouding.

Naast een oriëntatie op de groothuishouding is dit boekje vooral ook bedoeld om de leerlingen de basistechnieken van het koken te leren. De praktische uitvoering van de opdrachten gebeurt veelal in het klein, maar de leerlingen oefenen de professionele vaardigheden alsof het gebeurt in een groothuishouding, zoals bij hygiënemaatregelen en snijtechnieken.

In casus A Hotel De Romeinse Pot helpen de leerlingen bij de receptie, in de wasserette en in de keuken.
In casus B De keuken van Hotel De Romeinse Pot helpen de leerlingen in de keuken. Naast de basistechnieken van het koken gaat het onder andere ook om voedingsgewoonten, voedingspatronen en voedingsleer.
In casus C De Romeinse Pot: vakmensen en teamwork helpen de leerlingen vooral in de huishouding. Ze voeren allerlei schoonmaaktaken uit.

In de casussen is ook aandacht voor EHBO-opdrachten.

Bij Start beantwoorden de leerlingen vragen over een clip, kijken ze welke hotels er in hun eigen omgeving zijn en denken ze na over de competenties die bij dit werk horen. Bij Reactie kijken ze daarop terug, gewapend met de kennis en inzichten die ze bij de casussen hebben opgedaan. Ook onderzoeken de leerlingen welke mbo-opleidingen in aanmerking komen, zoals horeca-opleidingen of de opleiding facilitaire dienstverlening. Afsluiting van het projectboek is mogelijk met een kennistoets, praktijktoetsen, een presentatie of een prestatie.

Het projectboek beslaat 48 lesuren en is onderdeel van PiT Edu4all.

Specificaties

Auteur Edu'actief
ISBN/EAN 9789037218824
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit projectboek helpen de leerlingen bij Hotel De Romeinse Pot. Ze maken kennis met veel verschillende facilitaire taken. Naast aandacht voor de gasten gaat het vooral om taken in de keuken en in de huishouding.

Naast een oriëntatie op de groothuishouding is dit boekje vooral ook bedoeld om de leerlingen de basistechnieken van het koken te leren. De praktische uitvoering van de opdrachten gebeurt veelal in het klein, maar de leerlingen oefenen de professionele vaardigheden alsof het gebeurt in een groothuishouding, zoals bij hygiënemaatregelen en snijtechnieken.

In casus A Hotel De Romeinse Pot helpen de leerlingen bij de receptie, in de wasserette en in de keuken.
In casus B De keuken van Hotel De Romeinse Pot helpen de leerlingen in de keuken. Naast de basistechnieken van het koken gaat het onder andere ook om voedingsgewoonten, voedingspatronen en voedingsleer.
In casus C De Romeinse Pot: vakmensen en teamwork helpen de leerlingen vooral in de huishouding. Ze voeren allerlei schoonmaaktaken uit.

In de casussen is ook aandacht voor EHBO-opdrachten.

Bij Start beantwoorden de leerlingen vragen over een clip, kijken ze welke hotels er in hun eigen omgeving zijn en denken ze na over de competenties die bij dit werk horen. Bij Reactie kijken ze daarop terug, gewapend met de kennis en inzichten die ze bij de casussen hebben opgedaan. Ook onderzoeken de leerlingen welke mbo-opleidingen in aanmerking komen, zoals horeca-opleidingen of de opleiding facilitaire dienstverlening. Afsluiting van het projectboek is mogelijk met een kennistoets, praktijktoetsen, een presentatie of een prestatie.

Het projectboek beslaat 48 lesuren en is onderdeel van PiT Edu4all.

Specificaties

Auteur Edu'actief
ISBN/EAN 9789037218824
Druk 1