Edu4all hbr werken als patissier in de keuken
Artikelomschrijving
Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan. In dit werkboek leert de leerling wat een patissier allemaal doet in de keuken. Ze leren verschillende warme en koude nagerechten bereiden. Speciale aandacht is er voor het bereiden van ijs en het bedenken en bereiden van trendproducten. Gerechten moeten niet alleen lekker zijn, maar moeten er ook mooi uitzien. Daarom gaat de leerling ook werken aan de presentatie van gerechten en producten.
Specificaties
Auteur | Edu'Actief |
ISBN/EAN | 9789037225020 |
Artikelomschrijving
Met de werkboeken van Edu4all leert uw leerling alles wat hij moet weten en kunnen voor het beroepsgerichte profiel- en keuzevak. Door veel te doen ontdekt de leerling wat hij leuk vindt en wat bij hem past. Zo kan hij zich goed oriënteren en voorbereiden op zijn verdere (studie)loopbaan. In dit werkboek leert de leerling wat een patissier allemaal doet in de keuken. Ze leren verschillende warme en koude nagerechten bereiden. Speciale aandacht is er voor het bereiden van ijs en het bedenken en bereiden van trendproducten. Gerechten moeten niet alleen lekker zijn, maar moeten er ook mooi uitzien. Daarom gaat de leerling ook werken aan de presentatie van gerechten en producten.
Specificaties
Auteur | Edu'Actief |
ISBN/EAN | 9789037225020 |