Handboek cateringmanagement

Oudenes, Sandra

9789060539026 - Handboek cateringmanagement

Artikelomschrijving

In dit boek worden allerlei aspecten van bedrijfscatering toegelicht, zoals inkoop van catering, personeel en organisatie, financieel management en administratief management. Het boek neemt contractcatering als uitgangspunt en van daaruit worden de andere aspecten belicht. Ook zijn er enkele hoofdstukken gewijd aan het fenomeen branding in het bedrijfsrestaurant, waarin ingegaan wordt op de verschillende manieren waarop branding toegepast kan worden binnen bedrijfscatering en de hieraan gekoppelde gevolgen in relatie tot de marge voor de betreffende productgroep of het product.

Specificaties

Auteur Oudenes, Sandra
ISBN/EAN 9789060539026
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

In dit boek worden allerlei aspecten van bedrijfscatering toegelicht, zoals inkoop van catering, personeel en organisatie, financieel management en administratief management. Het boek neemt contractcatering als uitgangspunt en van daaruit worden de andere aspecten belicht. Ook zijn er enkele hoofdstukken gewijd aan het fenomeen branding in het bedrijfsrestaurant, waarin ingegaan wordt op de verschillende manieren waarop branding toegepast kan worden binnen bedrijfscatering en de hieraan gekoppelde gevolgen in relatie tot de marge voor de betreffende productgroep of het product.

Specificaties

Auteur Oudenes, Sandra
ISBN/EAN 9789060539026
Druk 1