De optimale leermiddelenmix

Van Dijk faciliteert. De school regisseert. Als er één issue is dat bij alle scholen in het voortgezet onderwijs bovenaan staat, dan is het de noodzaak van strakke regie. De turbulentie rond corona maakt deze urgentie alleen maar groter. Dankzij de definitieve doorbraak van digitale leermiddelen is het makkelijker dan ooit om tussentijds bij te sturen. Zo kunt u uw leerlingen het maatwerk bieden dat zij juist nu extra hard nodig hebben. En daarbij kunt u op ons rekenen.

Als onafhankelijke partij met ruim 8o jaar ervaring, een omvangrijk netwerk en up-to-date expertise heeft VanDijk alles in huis om uw rol als regisseur te faciliteren.

 • Onze geavanceerde catalogus en leermiddelenlijst zijn de basis. Docenten willen direct kunnen inspelen op een actuele situatie. Aanvullend lesmateriaal moet daarom makkelijk en snel beschikbaar zijn. Ook snel kunnen switchen is belangrijk. Wilt u tussentijds overstappen naar een andere lesmethode? Die flexibiliteit is er bij VanDijk.


  Speel video af Inzicht in flexibiliteit
 • Docenten moeten de ruimte krijgen om het best mogelijke materiaal te kiezen, maar betaalbaarheid is een belangrijke randvoorwaarde. Hoe zorgt u ervoor dat elke vaksectie dezelfde mogelijkheden krijgt? Op ons digitaal platform kunt u leermiddelen selecteren op onderwijskundige kenmerken en ziet u direct wat de financiële consequenties zijn. Onze budgettool in de leermiddelenlijst helpt u om binnen de lumpsum te blijven.


  Speel video af Inzicht in betaalbaarheid

  Services van Betaalbaarheid

 • Zoveel leermiddelen, zoveel uitgevers. Wij werken nauw samen met alle grote en kleine uitgevers. U bent vrij om te kiezen uit het meest complete assortiment. In onze nieuwe catalogus kunt u alle soorten leermiddelen selecteren. Ook innovatieve methodes, games en apps van kleinere partijen.


  Speel video af Inzicht in Keuzevrijheid
 • Uw complete leermiddelenmix geregeld onder één dak. Het doel? Voor de start van het nieuwe schooljaar beschikken alle leerlingen over de juiste leermiddelen. Gewoon met alle schoolboeken en digitale licenties die werken. VanDijk regelt alles voor scholen, ouders en leerlingen. Ouders en leerlingen beoordelen ons easy bestelproces met een 8.2.


  Speel video af Inzicht in Gemak
 • Als experts in leermiddelen volgen we het aanbod en de ontwikkelingen op de voet. We vergelijken lesmethodes en leggen alle leermiddelen onder een onderwijskundige lat. Alleen zo kunnen onze onderwijskundige adviseurs u adviseren om leermiddelen te kiezen die passen bij het profiel, beleid en de visie van uw school. Onze adviseurs kunnen ook helpen om uw onderwijsvisie te vertalen naar concrete ambities. Zij brengen haarscherp in beeld brengen wat er nodig is om uw onderwijsambities te realiseren.


  Speel video af Inzicht in Objectief Advies
 • Of het nu gaat om het inleverproces, op tijd leveren, digitaal leveren, extra producten, collectieve omruilacties, facturatie van lockers en schoolreisjes. VanDijk levert. We zorgen dat alles werkt voor de start van het nieuwe schooljaar. We blijven in nauw contact tot we zeker weten dat alles functioneert. Zo werken we samen voor de hoogste kwaliteit van onderwijs. Al meer dan 80 jaar.


  Speel video af Inzicht in zekerheid