Flexibele leermiddelenmix

Binnen het onderwijs is de vraag naar maximale flexibiliteit in de keuze van leermiddelen groter dan ooit. Hoe zorgt u voor flexibiliteit in de jaarlijkse keuze van leermiddelen? En hoe vindt u de beste combinatie die aansluit bij de
interesses van leerlingen of de visie van uw school? Ook de vorm van distributie van leermiddelen wordt steeds belangrijker. Het vereenvoudigen of reorganiseren van het gekozen leermiddelenfonds kan een enorme besparing voor een school opleveren.

Dankzij digitale leermiddelen is het makkelijker dan ooit om maximaal flexibel in te spelen op veranderingen: switchen en maatwerk. Zo kunt u uw leerlingen de leermiddelen bieden die zij juist nu extra hard nodig hebben en blijft u binnen uw budgettaire grenzen. We helpen u hier graag bij!

 • Bij VanDijk kiest u de vorm van distributie en bestellen die het beste past bij uw onderwijs. Ongeacht fysieke als digitale leermiddelen. Passend bij uw wensen. Wilt u graag naast koop en huur ook abonnement of LiFo leermiddelen op de lijst plaatsen? De flexibiliteit is er bij VanDijk!


  Services van Flexibiliteit

 • Docenten moeten de ruimte krijgen om het best mogelijke materiaal te kiezen, maar betaalbaarheid is een belangrijke randvoorwaarde. In onze catalogus kunt u leermiddelen selecteren op een aantal onderwijskundige kenmerken.


  Services van Betaalbaarheid

 • Met onze catalogus krijgt u toegang tot het aanbod van ruim 300 uitgevers in Nederland. U kunt eenvoudig leermiddelen in onze catalogus vergelijken en kiezen uit alle soorten uitgaven: boek, werkboek, digitale lesmethode, combinatie digitaal en (werk)boek.


  Services van Keuzevrijheid

 • Bij VanDijk regelt u uw complete leermiddelenmix voor de school, leerlingen en docenten onder één dak. U bespaart hiermee kosten en tijd zodat u meer tijd heeft voor het geven van onderwijs.


 • Als experts in leermiddelen volgen we het aanbod en de ontwikkelingen op de voet. Alleen zo kunnen onze onderwijskundige adviseurs u adviseren om leermiddelen te kiezen die passen bij het profiel, beleid en de visie van uw school.