• Alle leermiddelen!
  • Alle schoolspullen!
  • Gratis verzending vanaf 40 euro!

Duurt het zoeken te lang?
Mogelijk heb je te veel zoekwoorden opgegeven.

Studiehulp

Studiehulp is handig om je cijfers te verbeteren en lesstof goed onder de knie te krijgen. Van online huiswerkhulp tot het oefenen van toetsen. Vind de studiehulp die bij je past.

Taalkaarten

Taalkaarten

Taal kom je overal tegen, ook op school. Maar wat als taal niet jouw ding is? Dan kun je alle studiehulp gebruiken die er is. Of het nu voor Nederlands of een andere taal is, met deze studiehulp ben je goed voorbereid. Er zijn taalkaarten voor grammatica, werkwoorden en spelling. Verbeter je schrijfwerk met de stijlgidsen. Voor je het weet is taal helemaal jouw ding.

Bekijk producten
Wiskunde & Rekenen

Wiskunde & Rekenen

Heb je moeite met rekenen of wiskunde en kun je hierbij studiehulp gebruiken? Geen nood! Deze hulpmiddelen helpen je getallen, breuken, grafieken en de basisstof rondom cijfers en berekeningen te begrijpen. Van Wiskunde voor Dummies en Wiskundewijzer tot de online rekentraining van bettermarks. Hier vind je de studiehulp voor rekenen en wiskunde die bij jou past.

Bekijk producten
Mr. Chadd

Mr. Chadd

Huiswerkhulp is nog nooit zo simpel geweest. Met de app van Mr. Chadd kun je onbeperkt vragen stellen aan gespecialiseerde coaches, ook in het weekend. Zij geven je stapsgewijs uitleg zodat je weer zelfstandig verder kunt. De studiehulp van Mr. Chadd is er voor elk vak en niveau. Je krijgt binnen 10 seconden een reactie. Mr. Chadd is beschikbaar op je mobiele telefoon, tablet, laptop of pc.

Bekijk producten
Online toetsportaal

Online toetsportaal

OnlineToetsportaal is dé studiehulp voor het voorbereiden van je toetsen. Met meer dan 50.000 verschillende vragen per leerjaar kun je met OnlineToetsportaal onbeperkt oefentoetsen maken. OnlineToetsportaal is geschikt voor vmbo, havo en vwo en beschikbaar voor 11 basisvakken. Deze online studiehulp is makkelijk te gebruiken via verschillende devices.

Bekijk producten
Typecursus

Typecursus

Leer blind typen met de typecursus van TypeWorld Kids. Voor je het weet type je met tien vingers 100 aanslagen per minuut. Op speelse wijze en met handige instructievideo’s leer je stap voor stap de letters blind op het toetsenbord te vinden. Met TypeWorld Kids heb je een jaar lang toegang tot het programma. Na het voltooien van de cursus ontvang je een certificaat.

Bekijk producten
Slimleren

Slimleren

Met Slimleren oefen je op een leuke manier de lesstof voor Wiskunde, Nederlands, Rekenen & Engels. Gewoon thuis, wanneer jij dat wilt, achter jouw computer, laptop of tablet. Tijdens het oefenen krijg je direct heldere uitleg na het geven van een antwoord, zodat je meteen van je fouten leert. Zo leer je sneller en haal je hogere cijfers!

Bekijk producten