Delftse methode beginners tekstboek

Prijs: € 80,84
Verwachte levertijd: 3 werkdagen
 

Omschrijving

In 43 lessen van niveau 0 naar A2. Voor cursisten die de middelbare school hebben afgerond. Voor cursisten die niet altijd toegang hebben tot internet, blijft het tekstboek ook verkrijgbaar met het au...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitspraaktrainer in de les

Uitspraaktrainer in de les 9789085067436
€ 46,00

Feilloos adviseren

Feilloos adviseren 9789052617947
€ 56,09

Uitgebreide omschrijving


In 43 lessen van niveau 0 naar A2.
Voor cursisten die de middelbare school hebben afgerond.
Voor cursisten die niet altijd toegang hebben tot internet, blijft het tekstboek ook verkrijgbaar met het audiomateriaal op cd en cd-rom. Het studieprogramma is opgebouwd uit 43 lessen. Iedere les bestaat uit een tekst, een luisteroefening, een schrijfoefening en een toets. Bij iedere les hoort ook één blokje grammatica. Zo oefenen de cursisten hun luister- en spreekvaardigheid, en maken ze ondertussen kennis met de onderwerpen die aan bod komen op het KNM-examen.

Met de digitale oefenprogramma's kan de cursist zelfstandig of in groepsverband oefenen met luisteren en spreken. De cd-rom bevat extra opdrachten en toetsen. Bovendien biedt het Nederlands voor buitenlanders Tekstboek exclusief toegang tot Nieuwslezer, een online programma dat actuele berichten selecteert van nieuwssites en ze aanbiedt als lesstof, compleet met oefeningen en vertalingen.

Nederlands voor buitenlanders kan ook geheel online, zonder tekstboek worden gevolgd, met de cursus Nederlands voor Buitenlanders - Online.

Voor cursisten die zowel het tekstboek als de online versie willen gebruiken, is er Nederlands voor buitenlanders - Tekstboek + Online.

Optioneel is het Nederlands voor buitenlanders - Oefenboek, met extra oefeningen die aansluiten bij de lessen in het tekstboek.
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 4
ISBN/EAN 9789085066675
Auteur Sciarone, B.
Vakken Nederlands
NT2
Prijs: € 80,84

Anderen bestelden ook: