(ECK) NU Pedagogisch werk bas.bk opv en ontw lrbk + 3-jaarslicentie online

Prijs: € 44,00
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

NU Pedagogisch Werk Basisboek Opvoeding en Ontwikkeling leerboek + online Nu kiezen voor deze methode levert straks het beste studieresultaat! NU Pedagogisch Werk is een complete beroepsgerichte mbo m...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

NU Pedagogisch Werk Basisboek Opvoeding en Ontwikkeling leerboek + online
Nu kiezen voor deze methode levert straks het beste studieresultaat!
NU Pedagogisch Werk is een complete beroepsgerichte mbo methode voor de opleiding Pedagogisch Werk. NU Pedagogisch Werk bestaat uit leerboeken, werkboeken en een online leeromgeving met veel extra oefenmateriaal. De beide basisboeken behandelen de lesstof voor de basis van de opleiding en de profielboeken voor het vervolg van de opleiding, ofwel het door de student gekozen profiel Onderwijsassistent, het profiel Pedagogisch Medewerker Kinderopvang of het profiel Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker.
Elk boek binnen deze methode kent dezelfde opbouw, met een sterk praktijkgerichte insteek. Door de vaste structuur met van talloze voorbeelden en reële beroepssituaties in de rubriek ‘Werken in de praktijk’, is NU Pedagogisch Werk een complete beroepsgerichte methode.
Waarom kiezen voor NU Pedagogisch Werk:
• Sterk praktijkgericht: talloze voorbeelden en reële beroepssituaties
• Toegankelijk door helder taalgebruik en herkenbare situaties
• Uitgebreide online toetsenbank met honderden vragen op kennis-, inzicht- en toepassingsniveau en een begrippentest
• Online extra’s voor de docent: video’s met uitleg van de moeilijke onderwerpen, uitwerkingen van de opdrachten uit het boek, PowerPoint presentaties etc.
Uitgever Noordhoff stickeren
Druk 1
ISBN/EAN 9789001872267
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: