111 Managementmodellen

Prijs: € 43,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft 111 Managementmodellen Heb je snel hulp nodig bij het maken van analyses voor opdrachten en of je...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
111 Managementmodellen
Heb je snel hulp nodig bij het maken van analyses voor opdrachten en of je scriptie? Dan is 111 Managementmodellen echt iets voor jou! In deze herziene editie zijn tien modellen toegevoegd over actuele onderwerpen zoals businessmodellen, innovatie en social media. De ondersteunende website biedt extra mogelijkheden voor praktische oefening. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.managementmodellen.noordhoff.nl. Daar vind je tools voor het invullen van modellen en downloads van bewerkbare figuren voor PowerPointpresentaties.
Dit boek biedt je een beknopt en compleet overzicht van verschillende managementmodellen. Niet alleen de beproefde, ook de minder bekende, veelbelovende modellen komen aan bod. In dit boek vind je snel wat je zoekt. Een ideaal hulpmiddel en compact naslagwerk voor de toepassing van modellen. Een bestseller voor studenten én professionals!
Aan bod komen: de essentie van het model, de toepassing van het model in de praktijk, het resultaat dat het model oplevert en aandachtspunten. Inclusief literatuursuggesties voor verdieping. Compleet met een duidelijke indexering. Dat bespaart je een hoop gezoek en tijd. Handig bij het maken van praktijkopdrachten of je scriptie.
111 Managementmodellen is tevens als Engelse editie verkrijgbaar!
Waarom kiezen voor 111 Managementmodellen:
- compact overzicht van de belangrijkste managementmodellen;
- handige website met invulbare tools en bewerkbare figuren in PowerPoint;
- ideaal naslagwerk voor studenten en professionals - tijdbesparend!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001834210
Auteur Mulders, Marijn
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: