Aap

Prijs: € 57,51
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het Alfabetisering Anderstaligen Plan, kortweg AAP, is een rijk geïllustreerde en praktische alfabetiseringsmethode voor anderstalige volwassen. AAP is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzi...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Het Alfabetisering Anderstaligen Plan, kortweg AAP, is een rijk geïllustreerde en praktische alfabetiseringsmethode voor anderstalige volwassen. AAP is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in alfabetisering. Niet alleen maken de cursisten zich de primaire lees- en schrijfhandelingen eigen. Ze leren zichzelf vervolgens ook strategieën aan voor analyse, synthese en automatisering, die nodig zijn voor echt en vloeiend lezen en schrijven. AAPneemt de alledaagse spreektaal als uitgangspunt en gebruikt bekende afbeeldingen, zoals aanwijsborden en verpakkingen, zodat cursisten de verworven vaardigheden thuis en onderweg direct kunnen oefenen. AAP staat voor plezier in lezen en schrijven, ook voor wie het op latere leeftijd leert.
Let op: Het online product is geschikt voor laptop en pc, de werking op smartphones en tablets kan niet worden gegarandeerd.
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Druk 1
ISBN/EAN 9789085065036
Auteur Bakker, A.
Vakken Nederlands
Nt2

Anderen bestelden ook: