Acute en intensieve geneeskunde

Prijs: € 69,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De spoedeisende hulp is een uitdagende en veeleisende omgeving voor arts en co-assistent. Aard en ernst van een acute aandoening moeten in korte tijd worden bepaald, en met behandeling moet snel worde...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

De spoedeisende hulp is een uitdagende en veeleisende omgeving voor arts en co-assistent. Aard en ernst van een acute aandoening moeten in korte tijd worden bepaald, en met behandeling moet snel worden begonnen. Spoedeisende hulp vereist dan ook een uitgebalanceerde inzet van toegepaste en theoretische fysiologie, klinisch beoordelingsvermogen, inzicht in onderzoeksresultaten, fundamentele kennis van medische technieken en bovenal: oog voor detail.

Acute en intensieve geneeskunde behandelt praktijkvoorbeelden uit de spoedeisende geneeskunde, uiteenlopend van basiskennis tot complexe technische ingrepen. Alle aspecten van de spoedeisende hulp - traumatologie, algemene chirurgie, anesthesie, intensive care en postoperatief management - komen aan de orde. Acute en intensieve geneeskunde is hierdoor niet alleen bruikbaar als methode voor zelfbeoordeling, maar ook zeer geschikt als naslagwerk.

Voor wie?
Deze reeks is primair bedoeld voor artsen (in opleiding) en ouderejaars studenten geneeskunde.
Uitgever Bohn Stafleu Van Loghum
Druk 1
ISBN/EAN 9789031348930
Auteur Horst, H. Karmy-Jones, R.
Vakken zorg en welzijn breed

Anderen bestelden ook: