De ad(h)d survivalgids

Prijs: € 11,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit boek legt aan kinderen uit wat ADHD of ADD is en geeft praktische strategieën om goed voor jezelf te zorgen, je gedrag te wijzigen, graag naar school te gaan en plezier te maken. Ook wordt er inge...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Dit boek legt aan kinderen uit wat ADHD of ADD is en geeft praktische strategie├źn om goed voor jezelf te zorgen, je gedrag te wijzigen, graag naar school te gaan en plezier te maken.
Ook wordt er ingegaan op de eventuele behandeling (indien dit nodig is) door dokters, therapeuten en het nemen van geneesmiddelen. Bevat uit het leven gegrepen voorbeelden, quizzen en een boodschap voor de ouders.

De Survivalgidsen zijn bedoeld voor kinderen zelf. In deze reeks worden volwassen onderwerpen speciaal en duidelijk aan kinderen uitgelegd. Het zijn onderwerpen die veel kinderen (in)direct aangaan, waarmee ze geconfronteerd worden en waar ze niet altijd raad mee weten.

Op een luchtige toon worden de thema's helder in beeld gebracht. Kinderen gaan beseffen dat voor ieder probleem wel een haalbare oplossing te vinden is. Maar ook leerkrachten en ouders kunnen heel wat opsteken uit deze boekjes.
Uitgever Centraal Boekhuis
Druk 6
ISBN/EAN 9789059323438
Auteur Taylor, J.F.
Vakken Algemeen

Anderen bestelden ook: