Administratie en ondernemingen

Prijs: € 73,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Administratie en ondernemingen is ontwikkeld voor de hoofdfase en sluit naadloos aan op de uitgave Basisstudie in het boekhouden.Deze 16e druk is in opzet geheel gewijzigd ten opzichte van de vorige d...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Administratie en ondernemingen is ontwikkeld voor de hoofdfase en sluit naadloos aan op de uitgave Basisstudie in het boekhouden.

Deze 16e druk is in opzet geheel gewijzigd ten opzichte van de vorige druk. De wijzigingen zijn naast didactische overwegingen, als het gevolg van ontwikkelingen in de belastingwetgeving en regelgeving rond externe verslaggeving. Deel IV van de vorige druk is opgenomen in Basisstudie in het boekhouden.

In het theorieboek zijn bij elk hoofdstuk theorievragen en vraagstukken opgenomen. Hiermee zijn theorie- en opgavenboek één geheel.

De uitwerkingen van de vraagstukken zijn te vinden op de bijbehorende website.

Het theorieboek bestaat uit:

Deel I: Handelsondernemingen

Deel II: Industriële ondernemingen

Deel III: Dienstverlenende en Non-profit ondernemingen


Naast de vraagstukken in het theorieboek zijn ook vele vraagstukken als extra oefenmateriaal opgenomen op de studentenwebsite.

Het opgavenboek bij de 16e druk komt te vervallen. De opgaven worden in plaats daarvan gedeeltelijk in het hoofdboek opgenomen en voor de rest op de internet site.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 16
ISBN/EAN 9789001797690
Auteur Summeren, M.H.A.F. van
Vakken handel en administratie

Anderen bestelden ook: