Algemene economie en bedrijfsomgeving incl. toegang tot Prepzone

Prijs: € 75,00
Verwachte levertijd: 5 werkdagen

Omschrijving

Algemene economie en bedrijfsomgeving Algemene economie en bedrijfsomgeving richt zich op studenten in het hoger onderwijs, die zich voorbereiden op een managementfunctie in het bedrijfsleven of bij d...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Algemene economie en bedrijfsomgeving
Algemene economie en bedrijfsomgeving richt zich op studenten in het hoger onderwijs, die zich voorbereiden op een managementfunctie in het bedrijfsleven of bij de overheid. Het boek neemt de economische omgeving van Europese bedrijven als uitgangspunt.
Waarom kiezen voor Algemene economie en bedrijfsomgeving?
• bevat overzichtelijke schematische modellen;
• praktijkgerichte benadering;
• veel extra oefenmateriaal online.
Met Algemene economie en bedrijfsomgeving leer je de economische component van de bedrijfsomgeving te analyseren. Het boek legt uit welke gegevens je hiervoor nodig hebt en waar je die kunt vinden. Daarnaast behandelt het boek welke invloed de economische bedrijfsomgeving heeft op de afzet en de winst van een onderneming. Gaandeweg komen zo alle economische risico's aan bod waarmee een onderneming te maken heeft.
De onderwerpen in het boek zijn allemaal actueel en relevant voor het Europese bedrijfsleven. Daarbij staat de praktijk centraal. De theorie helpt je om de praktijk te begrijpen en te kunnen analyseren. In plaats van ingewikkelde analyses en wiskundige modellen bevat het boek overzichtelijke schematische modellen die de causale relaties tussen economische begrippen weergegeven. In deze vierde editie zijn alle gegevens geactualiseerd. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Bij het nieuwe boek krijg je een unieke code. Deze code biedt toegang tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, begrippentrainers en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens! Op www.marijsenhulleman.noordhoff.nl krijg je toegang tot het materiaal.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 4
ISBN/EAN 9789001845100
Auteur Hulleman, W.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: