Algemene economische basisprincipes incl. toegang tot Prepzone

Prijs: € 43,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Algemene Economische Basisprincipes behandelt kort en bondig de beginselen van de algemene economie en dan met name die principes die relevant zijn voor het bedrijfsleven. Het boek is toegankelijk ges...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Algemene Economische Basisprincipes behandelt kort en bondig de beginselen van de algemene economie en dan met name die principes die relevant zijn voor het bedrijfsleven. Het boek is toegankelijk geschreven en bevat allerlei aansprekende voorbeelden en casussen.
Waarom kiezen voor Algemene economische basisprincipes?
• Beginselen van de algemene economie worden kort en bondig behandeld;
• aansprekende praktijkvoorbeelden en casussen;
• inclusief unieke code voor Prepzone, met handige extra toetsen, flitscolleges en begrippentrainer.
Algemene Economische Basisprincipes laat je op een eenvoudige maar gedegen manier kennismaken met micro- en macro-economie, monetaire economie en internationale economie. Je krijgt een goed beeld van de kansen en bedreigingen die vanuit de economische omgeving op bedrijven afkomen. Dit inzicht helpt je te beredeneren hoe bedrijven het beste kunnen reageren op ontwikkelingen in de economische omgeving waarin zij opereren. Die kennis is heel belangrijk als je na je studie een leidinggevende functie in het bedrijfsleven gaat vervullen.
De inhoud van deze derde editie van Algemene Economische Basisprincipes is volledig herzien en alle casussen zijn geactualiseerd. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Voorin je boek staat een unieke code waarmee je toegang krijgt tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, een begrippentrainer en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001845094
Auteur J. Jong de
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: