Algemene grondslagen Starreveld

Prijs: € 94,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Algemene grondslagen Starreveld Bestuurlijk informatieverzorging De uitgave Algemene grondslagen Starreveld - Bestuurlijke informatieverzorging is al jaren hét standaardwerk uit de succesvolle serie B...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Algemene grondslagen Starreveld
Bestuurlijk informatieverzorging
De uitgave Algemene grondslagen Starreveld - Bestuurlijke informatieverzorging is al jaren hét standaardwerk uit de succesvolle serie Bestuurlijke informatievoorziening. Algemene grondslagen Starreveld is nu volledig herzien. De belangrijkste aanpassing in de herziene editie is de toevoeging van onderzoeksresultaten. Hierdoor ontstaat een duidelijk en compleet overzicht van bedrijven en de door hen toegepaste AO. Ook is er veel aandacht voor interne controle, compliance en visies op betrouwbaarheid, inclusief soft control. Nieuw zijn de onderdelen: 'Hoe je IT controleert' en 'Hoe je met IT controleert'. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website. Daar vind je handige online tools die je helpen de stof snel te begrijpen en te beheersen zoals praktijkgerichte casussen.
Een toonaangevende uitgave met een uitgesproken en verdiepende visie op bestuurlijke informatievoorziening. Je maakt kennis met het internationaal bekende en erkende waardekringloopmodel van Starreveld, een begrip bij vakspecialisten en accountants. Waardevolle informatie waarmee jij je voordeel kunt doen op je opleiding Accountancy én in de latere praktijk!
Waarom kiezen voor Algemene grondslagen Starreveld:
- hét standaardwerk over bestuurlijke informatieverzorging;
- uitgesproken en verdiepende visie op bestuurlijke informatieverzorging;
- visie op het vakgebied internationaal erkend en bekend!


Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 6
ISBN/EAN 9789001823634
Auteur Leeuwen, Oscar van
Vakken handel en administratie

Anderen bestelden ook: