Analyse van bedrijfsprocessen

Prijs: € 45,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Analyse van bedrijfsprocessen beschrijft de theorie en de praktijk van het denken in systemen, modellen, processen en regelkringen. Zeer relevant voor studenten aan technische en economische opleiding...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Analyse van bedrijfsprocessen beschrijft de theorie en de praktijk van het denken in systemen, modellen, processen en regelkringen. Zeer relevant voor studenten aan technische en economische opleidingen in het hoger onderwijs.
Inhoud van Analyse van bedrijfsprocessen
In hun latere beroepspraktijk moeten studenten in staat zijn tot systeem- en procesdenken. Bijvoorbeeld bij het analyseren van processen in bedrijven en instellingen, het bepalen van de noodzakelijke informatiestromen en het ontwerpen van organisatiestructuren. Dit boek helpt hen deze manier van denken te ontwikkelen. Het vormt de basis voor een goed begrip van de voordelen en beperkingen van procesgerichte managementtechnieken als Total Quality Management, Logistiek en Supply Chain Management, Business Process Redesign en Workflow Management.
Wat is nieuw in de elfde editie van Analyse van bedrijfsprocessen?
Analyse van bedrijfsprocessen is alweer de elfde editie van de oorspronkelijke uitgave Analyse van organisatieproblemen van prof. ir. J. in ’t Veld en is geschreven door Marylse in ’t Veld en Bé Slatius, beiden ook experts in het vakgebied. Deze uitgave is wederom geschikt voor zelfstudie door puntsgewijze samenvattingen en de toevoeging van actuele en aansprekende praktijkvoorbeelden, die de systeemkunde dichter bij de student brengt. Door ieder hoofdstuk af te sluiten met een actuele case met opdrachten, spoort het boek de student aan om de theorie toe te passen.
Deel 1 van het boek beschrijft de theorie van de systeemkunde en bevat een interviewmethode. Deel 2 staat stil bij aan de systeemkunde gerelateerde onderwerpen. Deel 3 bevat nieuwe hoofdstukoverstijgende casussen, gebaseerd op praktijksituaties.
Online ondersteuning
Op www.analyse-bedrijfsprocessen.noordhoff.nl is allerlei aanvullend materiaal te vinden voor zowel docenten als studenten. Daarnaast hebben docenten toegang tot Toets-op-maat voor unieke docentvragen.
USP's
• theorie en praktijk van systeem- en procesdenken;
• zeer geschikt voor zelfstudie;
• handige puntsgewijze samenvattingen en actuele cases;
• veel aanvullend materiaal online voor zowel student als docent;
• docenten kunnen zelf eenvoudig toetsen samenstellen met Toets-op-maat.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 11
ISBN/EAN 9789001850890
Auteur Veld, J. in 't
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: