De analyse van de omgeving

Prijs: € 50,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft Analyse van de bedrijfsomgeving Analyse van de bedrijfsomgeving is het enige boek dat de DESTEP-f...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Analyse van de bedrijfsomgeving
Analyse van de bedrijfsomgeving is het enige boek dat de DESTEP-factoren systematisch behandelt. Het biedt je snel een goed beeld van alle factoren die invloed uitoefenen op de onderneming. Waardevolle informatie die je nodig hebt om goed resultaat te halen op je tentamens. Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.analyseomgeving.noordhoff.nl. Daar vind je toetsvragen met feedback en studieadvies, meerkeuzevragen, opgaven en opdrachten per hoofdstuk.
Analyse van de bedrijfsomgeving valt op door de perfecte balans tussen theorie en praktijk. Het boek legt de theorie glashelder uit aan de hand van praktijkgerichte voorbeelden en cases. Compleet met handige checklists voor de analyse van de bedrijfsomgeving. Hulpmiddelen de je goed kunt gebruiken en waar je vérder meekomt tijdens je opleiding en in de beroepspraktijk.
Aan bod komen in het boek: de politieke, demografische, sociale, economische, ecologische en technische factoren. Het boek brengt onderscheid aan tussen de directe omgeving, de indirecte omgeving en de ruime omgeving. Ruime aandacht is er voor duurzaamheid zoals die door grote internationale organen als de OESO, de Verenigde Naties en de Europese Unie wordt gehanteerd.
Waarom kiezen voor Analyse van de bedrijfsomgeving:
- het enige boek dat de DESTEP-factoren systematisch behandelt;
- perfecte balans tussen theorie en praktijk, inclusief handige checklists;
- toegankelijk taalgebruik - ook geschikt voor niet-economiestudenten!

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001863166
Auteur Marijs. A.J. Hulleman. W.
Vakken Maatschappijwetenschappen

Anderen bestelden ook: