Anatomie en fysiologie van de mens

Prijs: € 106,90
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Anatomie en fysiologie van de mens (isbn 9789006925630, auteurs Gregoire, van Straaten-Huygen) is opgebouwd uit drie delen: Fundament, Orgaanstelsels en Levensloop. In deel 1 worden de tien orgaanstel...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Anatomie en fysiologie van de mens (isbn 9789006925630, auteurs Gregoire, van Straaten-Huygen) is opgebouwd uit drie delen: Fundament, Orgaanstelsels en Levensloop. In deel 1 worden de tien orgaanstelsels geïntroduceerd, in deel 2 worden ze één voor één uitvoerig besproken en in deel 3 staat de ontwikkeling centraal. Dankzij deze praktische indeling, toegankelijk taalgebruik en aansprekende illustraties is het een boek waarmee je prettig studeert én een betrouwbaar naslagwerk in de beroepspraktijk.
De 4e editie van Anatomie en fysiologie van de mens is in 2014 verschenen en is aanzienlijk vernieuwd. De inhoud, opbouw en beeldmateriaal zijn vernieuwd en verbeterd. Daarnaast is de samenhang tussen het boek en de website verduidelijkt en verbeterd. De terminologie is geactualiseerd en aangepast aan de 12e druk van het Pinkhof Geneeskundig woordenboek. Er zijn nieuwe inzichten in verwerkt, bijvoorbeeld met betrekking tot bloedstolling, nierwerking en spierfysiologie. Verder is de toetsenbank geactualiseerd en aangevuld en is extra materiaal toegevoegd zoals uitgebreide samenvattingen en casussen.
De functionaliteit en vormgeving van de website zijn vernieuwd en verbeterd. De toetsenbank, begrippen en overige inhoud zijn geactualiseerd én er zijn nieuwe onderdelen toegevoegd zoals samenvattingen en casuïstiek. De vernieuwde website bevat het volgende ondersteunende materiaal:
- Toetsenbank
- Begrippen
- Zorgplein met links naar interessante websites
- Animaties
- Leerdoelen en samenvattingen NIEUW
- Casuïstiek NIEUW
Uitgever ThiemeMeulenhoff
Druk 4
ISBN/EAN 9789006925630
Auteur Gregoire, L. Straaten-Huygen, A. van
Vakken Verzorging

Anderen bestelden ook: