Arbeid, bedrijf en maatschappij

Prijs: € 46,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Dit boek gaat over arbeidssociologie en is geschreven voor iedereen die zich bezighoudt of bezig gaat houden met arbeid. Of het nu gaat om HRM, A&O, personeelszaken, arbeidsverhoudingen en -omstandigh...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Dit boek gaat over arbeidssociologie en is geschreven voor iedereen die zich bezighoudt of bezig gaat houden met arbeid. Of het nu gaat om HRM, A&O, personeelszaken, arbeidsverhoudingen en -omstandigheden, ondernemingsraads- of vakbondswerk, of re-integratie.
Waarom kiezen voor Arbeid, bedrijf en maatschappij?
- compleet beeld van de (werking) van de arbeidsmarkt;
- met veel aandacht voor inzicht in actuele ontwikkelingen op de arbeidsmarkt;
- veel tussen- en eindvragen en online oefentoetsen.
In deze zevende editie van Arbeid, bedrijf en maatschappij is er veel aandacht voor actuele thema's in de wereld van de arbeid, zoals de voor- en nadelen van langer doorwerken en de verhoging van de pensioenleeftijd. Ook ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid en ontslagrecht komen aan bod. Net als de positie van allochtonen op de arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden, zelfstandig ondernemen en de verschillende vormen van onbetaald werk. De centrale probleemstelling is: onder welke voorwaarden zijn mensen bereid en in staat de gevraagde arbeidsprestatie te leveren en zijn anderen (bijvoorbeeld werkgevers en klanten) bereid de overeengekomen tegenprestatie te bieden?
Het boek is heel toegankelijk. De samenvattingen en margewoorden helpen je bij het bestuderen van de stof en met de tussen- en eindvragen kun je steeds nagaan of je de leerstof goed beheerst. De onderwerpen die in de vragen worden aangesneden, kunnen je idee├źn opleveren voor een scriptie of paper. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.
Online ondersteuning
Op www.arbeidbedrijfmaatschappij.noordhoff.nl vind je handige interactieve oefentoetsen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 7
ISBN/EAN 9789001853242
Auteur Mok, A.L.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: