Arbeidsverhoudingen In Beweging Uitdagingen Voor De Personeelsmanager

Prijs: € 19,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

ARBEIDSVERHOUDINGEN IN BEWEGINGUitdagingen voor de personeelsmanagerBinnen organisaties bestaat er een voortdurende wisselwerking tussen de werknemers, de werkgever en de omgeving van de organisatie. ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

ARBEIDSVERHOUDINGEN IN BEWEGING
Uitdagingen voor de personeelsmanager
Binnen organisaties bestaat er een voortdurende wisselwerking tussen de werknemers, de werkgever en de omgeving van de organisatie. Bij het op elkaar afstemmen van wat er op het gebied van arbeid binnen en buiten de organisatie gebeurt, speelt de personeelsmanager een belangrijke rol.
Arbeidsverhoudingen in beweging belicht niet alleen de verschillende facetten van het werkveld van de hrm-medewerker, maar ook het veranderende takenpakket van de hem'er komt aan bod. In het boek worden verschillende thema's verder uitgewerkt, waaronder de opkomst van deeltijdwerk, de voortschrijdende arbeidspatricipatie van de vrouw, de organisatie van het scholingsbeleid binnen organisaties en leeftijdsbewust van het scholingsbeleid binnen organisaties en leeftijdsbewust personeelsmanagement.
Dit boek biedt een handzaam overzicht van deze thematiek aan studenten human resources management, organisatie of (juridische) dienstverlening, maar ook aan mensen die al werkzaam zijn in het personeelsmanagement.
Christine Baaijens is onderzoeker bij de D ra Consultancy Group in Amsterdam. Joop Schippers is hoogleraar arbeids-en emancipatie-economie aan de Universiteit Utrecht en programmahoogleraar bij de Organisatie voor Strategisch Arbeidsmarkt-onderzoek (OSA).
Uitgever Uitgeverij Coutinho BV
Druk 1
ISBN/EAN 9789046900345
Auteur Baaijens, C.Schippers, J.J.
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: