Archipelago reading & writing

Prijs: € 25,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Reading & Writing behandelt twee basisvaardigheden die voor de afgestudeerde hbo'er van groot belang zijn. In deze tweede editie zijn alle teksten geactualiseerd, is de indeling van het boek gewijzigd...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Reading & Writing behandelt twee basisvaardigheden die voor de afgestudeerde hbo'er van groot belang zijn. In deze tweede editie zijn alle teksten geactualiseerd, is de indeling van het boek gewijzigd en is veel meer informatie toegevoegd over het schrijven van e-mails en webteksten. Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode.
Deze code geeft je toegang tot het online boek.

In het gedeelte Reading leer je hoe je snel en efficiƫnt kunt lezen. Aan de hand van een groot aantal teksten train je snelleestechnieken en het goed herkennen van tekst-, zins- en woordstructuren.

Het gedeelte over Writing behandelt de beste methode om het schrijfproces aan te pakken. Na de inventarisatie en ordening van de gegevens leer je stap voor stap hoe je je gedachten geordend op papier zet. Naast 'gewone' schrijfopdrachten als brieven en rapporten komen ook e-mailberichten en webteksten aan de orde.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 2
ISBN/EAN 9789001774462
Auteur Schrevel, M.
Vakken Letterkunde

Anderen bestelden ook: