ARGO Grieks licentie boekvervangend iPad onderbouw (A4L)

Prijs: € 24,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

ARGO is de nieuwe lesmethode Griekse Taal en Cultuur voor de onderbouw van het gymnasium, waarin de samenhang tussen taal en cultuur van de Griekse wereld in negen thema’s centraal staat. De methode s...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

ARGO is de nieuwe lesmethode Griekse Taal en Cultuur voor de onderbouw van het gymnasium, waarin de samenhang tussen taal en cultuur van de Griekse wereld in negen thema’s centraal staat. De methode sluit volledig aan op het vernieuwde examenprogramma GTC. ARGO is vooraf uitvoerig getest in samenwerking met meer dan 1.300 leerlingen van twintig scholengemeenschappen en gymnasia. Op basis van deze praktijkervaring is ARGO verder geperfectioneerd en uitgegroeid tot een kwalitatief hoogwaardige methode Grieks. Daarnaast zijn alle Griekse teksten zeer grondig gecontroleerd door specialisten van de afdelingen Griekse en Latijnse Taal en Cultuur van de Vrije Universiteit en de Rijksuniversiteit Groningen. ARGO sluit aan bij het onderwijs zoals dat op uw school wordt gegeven. U kunt aan de slag met boeken, u kunt volledig digitaal werken of u werkt met een combinatie van beide. Kijk voor meer informatie op staal-roeland.nl/argo.
Toegang tot de digitale variant van de boeken en alle bijbehorende digitale toepassingen: adaptieve grammatica- en idioomdrills, Flitscolleges/uitlegvideo’s en een voorleesprogramma. Er is een digitale licentie speciaal voor de iPad en een licentie voor tablet/pc/laptop/smartphone.
Uitgever Staal en Roeland Digitaal
Druk 0
ISBN/EAN 9789492000156
Auteur Duijn, A. van
Vakken Griekse taal en cultuur

Anderen bestelden ook: