ARGO Grieks onderbouw licentie leerling ict (W4L)

Prijs: € 7,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Methode ARGO ARGO is dé nieuwe methode Griekse Taal en Cultuur, waarin de samenhang tussen taal en cultuur — tekst in context — centraal staat. ARGO leert uw leerlingen Griekse teksten lezen en interp...
Lees meer

Uitgebreide omschrijving

Methode ARGO
ARGO is dé nieuwe methode Griekse Taal en Cultuur, waarin de samenhang tussen taal en cultuur — tekst in context — centraal staat. ARGO leert uw leerlingen Griekse teksten lezen en interpreteren in de context van de Griekse wereld en legt daarbij een link van de wereld van de Grieken naar de wereld van nu. De methode sluit volledig aan op het nieuwe examenprogramma GTC. Het complete aanbod van de methode ARGO omvat een tekstboek, twee hulpboeken, digitale licenties, digitaal les- en docentenmateriaal, aanvullende leerling ict en een zeer uitgebreid aanbod hoogwaardige RTTI-toetsen. ARGO is er voor elk type onderwijs: u kunt aan de slag met boeken, volledig digitaal of een combinatie van beiden. De opzet van de methode en het ruime aanbod aan gevarieerde opdrachten van verschillend niveau bieden de mogelijkheid tot zelfstandig leren en differentiatie.
De digitalisering van ARGO is doeltreffend, omdat zij intuïtief werkt met échte toegevoegde waarde: videocolleges, voorgelezen Griekse teksten, adaptieve training met idioom en grammatica. Naast het concept van de methode biedt de digitalisering de leerling de mogelijkheid om zelfstandig, op eigen tempo en niveau, te werken.
Licentie Leerling ICT
De Leerling ICT licentie onderbouw is bedoeld voor gebruik naast de papieren boeken en is op elke device te gebruiken. Deze losse licentie biedt de leerlingen alle aanvullende ICT van de gehele methode: de Voorlezer met ingesproken Griekse teksten, korte uitlegvideo’s bij alle grammaticale onderwerpen, adaptieve idioomdrills en adaptieve grammaticadrills. Deze licentie geeft echter geen toegang tot de digitale boeken. De licentie is geschikt voor alle devices, inclusief de smartphone!
Auteurs: Antoinette van Duijn, Inez van Egeraat, Adriaan Kegel, Agnes Schaafsma & Paul Visser
Uitgever Staal en Roeland Digitaal
Druk 0
ISBN/EAN 9789492000200
Auteur Duijn, A. van
Vakken Griekse taal en cultuur

Anderen bestelden ook: