Aula joven 2 tekstboek

Prijs: € 24,65
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het tekstboek bestaat uit 10 unidades, die elk uit vijf onderdelen bestaan. Het eerste onderdeel, Comprender, laat de cursisten kennismaken met de leerdoelen, met de nadruk op luisteren en lezen. Exp...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Het tekstboek bestaat uit 10 unidades, die elk uit vijf onderdelen bestaan.
Het eerste onderdeel, Comprender, laat de cursisten kennismaken met de leerdoelen, met de nadruk op luisteren en lezen. Explorar y reflexionar bestaat uit oefeningen, waarbij de cursisten met behulp van de docent inzicht krijgen in de taalhandelingen en grammaticale structuren. Consultar geeft een overzicht van de nieuwe grammatica.
In Practicar y comunicar staan activiteiten die de cursisten in staat stellen de taal in een betekenisvolle context te plaatsen. Eén of meerdere eindtaken stimuleren de cursisten tot het oefenen van de mondelinge communicatie in een realistische setting, zoals het samenstellen van een dagmenu of het organiseren van een feest. Alle vaardigheden komen aan bod, maar de nadruk ligt op spreken.
In het laatste onderdeel, Viajar, wordt de kennis van de Spaanstalige cultuur uitgebreid aan de hand van interessante teksten, authentiek beeldmateriaal en oefeningen.

Uitgever Intertaal bv
Druk 2
ISBN/EAN 9789054517962
Auteur Corpas, J.
Vakken Spaans

Anderen bestelden ook: