De basis bosatlas

Prijs: € 44,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

De Basis Bosatlas is de voortzetting van De Kleine Bosatlas. De editienummers tellen door. Zo is De Basis Bosatlas uit 2003 de 59e editie in de reeks en deze nieuwe atlas de 60e editie. - geheel geact...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


De Basis Bosatlas is de voortzetting van De Kleine Bosatlas. De editienummers tellen door. Zo is De Basis Bosatlas uit 2003 de 59e editie in de reeks en deze nieuwe atlas de 60e editie.
- geheel geactualiseerd
- speciaal op de vmbo-leerling afgestemde kaartopmaak
- geheel afgestemd op het nieuwe vmbo-examen
- mét de canon van de Nederlandse geschiedenis in kaarten
- mét werkatlas voor atlas- en kaartvaardigheden en topografie
- mét Bosatlas Online
 
Nieuw: speciaal op de vmbo-leerling afgestemde kaartopmaak
De kaarten in de nieuwe editie van De Basis Bosatlas zijn qua inhoud en vorm volledig afgestemd op de vmbo-leerling. Helder kleurgebruik, goed leesbare typografie, legenda’s onder iedere kaart. De atlassen zijn zo toegankelijk dat iedere leerling er zelfstandig mee aan de slag kan.

Glasheldere overzichtskaarten
Landen, grenzen en plaatsen zijn in één oogopslag te herkennen. Fris kleurgebruik zorgt ervoor dat de kaarten niet alleen een kindvriendelijke uitstraling hebben, maar ook helder en duidelijk zijn.

Kaartschaal op zijn eenvoudigst
Schaalbegrip moeilijk? Met het blauwe pijltje is in één oogopslag te zien hoeveel kilometer één centimeter op de kaart is!

Een legenda onder iedere kaart
Onder iedere kaart is een legenda opgenomen waarin de betekenis van de symbolen en kleuren is uitgelegd. De leerlingen kunnen zo de kaart lezen zonder te hoeven bladeren.

Hier bevindt u zich!
In een klein sjabloontje onder iedere kaart is duidelijk gemaakt hoe het gebied in een groter geheel past. De plek van een provincie in Nederland, van een land in Europa of de wereld.

Eenvoudige thematische kaarten
De themakaartjes in de atlassen behandelen meestal maar één thema en maken zo zelfs de moeilijkste onderwerpen voor leerlingen begrijpelijk.

Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 60
ISBN/EAN 9789001712532
Auteur Bos
Vakken Aardrijkskunde

Anderen bestelden ook: