Basisboek bedrijfseconomie opgaven

Prijs: € 43,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basisboek Bedrijfseconomie is al jaren dé methode bedrijfseconomie voor beginnende studenten. Een complete en succesvolle basismethode, ook bedoeld voor studenten zonder bedrijfseconomische voorkennis...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basisboek Bedrijfseconomie is al jaren dé methode bedrijfseconomie voor beginnende studenten. Een complete en succesvolle basismethode, ook bedoeld voor studenten zonder bedrijfseconomische voorkennis.Waarom kiezen voor Basisboek Bedrijfseconomie?
  • zeer succesvolle basismethode;
  • uitstekende online ondersteuning;
  • Engelstalige equivalent, Basics of Financial Management, beschikbaar.
Basisboek Bedrijfseconomieis geschikt voor alle opleidingen in het hoger onderwijs waar Bedrijfseconomie gegeven wordt. Dankzij de bijbehorende opgaven- en uitwerkingenboeken, kan de student prima zelfstandig aan de slag met de leerstof.In deze tiende editie is gekozen voor een naadloze aansluiting tussen Basisboek Bedrijfseconomie en zijn Engelstalige equivalent Basics of Financial Management. De stof in het boek wordt vanuit een meer internationaal perspectief aan de orde gesteld en bij de kernbegrippen is steeds de Engelstalige benaming opgenomen. De voor de Nederlandse situatie van belang zijnde institutionele factoren, zoals belasting- en ondernemingsrecht, worden uiteraard nog steeds behandeld. Verder zijn enkele onderwerpen toegevoegd die in de voorgaande editie niet (of zeer summier) aan bod kwamen, te weten: de invloed van de cashflowcyclus op het werkkapitaal, de verwerking van onzekerheid in het kader van de investeringsselectie, de balanced scorecard en de customer profitability analysis.Online ondersteuningStudenten vinden op www.basisboekbe.noordhoff.nl toetsvragen, een begrippentrainer, flitscolleges  en webcolleges. Docenten vinden er ook de tabellen en figuren uit het boek, collegesheets en uitwerkingen. Met Toets-op-maat kunnen docenten eenvoudig tentamens samenstellen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 10
ISBN/EAN 9789001839116
Auteur Boer, P. de
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: