Basisboek bedrijfskunde

Prijs: € 65,50
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het Basisboek bedrijfskunde geeft een breed inzicht in de bedrijfskunde en bedrijfseconomie. Het behandelt op een toegankelijke en praktische wijze alle aspecten die voor een goede bedrijfsvoering van...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het Basisboek bedrijfskunde geeft een breed inzicht in de bedrijfskunde en bedrijfseconomie. Het behandelt op een toegankelijke en praktische wijze alle aspecten die voor een goede bedrijfsvoering van belang zijn, zoals:
- strategie en organisatie van een onderneming;
- marketing;
- operationeel management;
- financieel management.
Deze derde druk is geactualiseerd en nog toegankelijker gemaakt voor startende ondernemers. Zo is het starten van een onderneming nu de invalshoek voor het onderwerp financieel management. Het boek is bovendien rijk geĆÆllustreerd met actuele praktijkvoorbeelden van Nederlandse ondernemingen. Dit alles maakt van het Basisboek bedrijfskunde een uitstekende inleiding in management en ondernemerschap.

Het Basisboek bedrijfskunde is bedoeld voor studenten in het hoger onderwijs in de studierichtingen Bedrijfskunde, Ondernemerschap, Small business management,
Bedrijfseconomie en Commerciƫle economie. Daarnaast is het zeer geschikt voor (startende) ondernemers.

Het Basisboek bedrijfskunde staat onder redactie van Sytse Douma, die aan de Universiteit van Tilburg werkt als hoogleraar en hoofd van het departement Organisatie en Strategie en daarnaast voorzitter is van de raad van commissarissen van Accell Group NV.
Uitgever BIM Media
Druk 3
ISBN/EAN 9789039525807
Auteur Douma, S.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: