Basisboek grammatica

Prijs: € 31,95
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basisboek grammatica is een oefenboek voor studenten die hun kennis van grammatica moeten ophalen of uitbreiden. De instaptoetsen aan het begin van het boek helpen hen om hun huidige niveau en hun bij...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving


Basisboek grammatica is een oefenboek voor studenten die hun kennis van grammatica moeten ophalen of uitbreiden. De instaptoetsen aan het begin van het boek helpen hen om hun huidige niveau en hun bijspijkerpunten vast te stellen. Op basis daarvan kunnen ze vervolgens zelf bepalen waaraan ze gaan werken. Bij elk zinsdeel en elke woordsoort worden voorbeelden en uitleg geboden, gevolgd door oefeningen die hen helpen om de theorie te begrijpen en te onthouden.

Achter in het boek is een omvangrijke woordenlijst opgenomen met bekende en minder bekende grammaticatermen en een korte uitleg. Daarin kun je gemakkelijk en snel iets nazoeken. Basisboek grammatica is daarmee ook als naslagwerk te gebruiken.

Het boek is in het bijzonder geschikt voor de (verplichte taaltoets op de) pabo. Daarnaast kan het worden ingezet bij taalbeheersingvakken aan andere studierichtingen.
Uitgever Pearson Edu.Nederlandstalig via CB
Druk 2
ISBN/EAN 9789043017978
Auteur Halink, Y.
Vakken Aardrijkskunde

Anderen bestelden ook: