Basisboek methoden en technieken incl. toegang tot Prepzone

Prijs: € 54,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Het Basisboek Methoden en Technieken is in Nederland een methodologisch standaardwerk. Het behandelt op een praktische manier de belangrijkste onderzoeksbegrippen en principes. De theorie wordt toegel...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Het Basisboek Methoden en Technieken is in Nederland een methodologisch standaardwerk. Het behandelt op een praktische manier de belangrijkste onderzoeksbegrippen en principes. De theorie wordt toegelicht met voorbeelden vanuit verschillende disciplines. Er is veel aandacht voor de didactische opbouw van het boek. Een schematisch overzicht van de onderzoeksfasen vormt het uitgangspunt van het boek: elk hoofdstuk behandelt telkens één onderzoeksfase.

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Het eerste hoofdstuk gaat over de probleemstelling en de onderzoeksvraag en het laatste over rapportage en aanbevelingen. De hoofdstukken beginnen met de doelen en begrippen die behandeld worden en een openingscasus en eindigen met een samenvatting en verdiepingstips. Aan de hand van gerichte opdrachten, die ook op de website staan, kun je stap voor stap aan de opzet van je eigen onderzoek werken, maar ook ander onderzoek evalueren.

Er staat aanvullende informatie op de website.
Let op: de Campuz Creditcard is niet aanwezig,(of werkt niet) als je dit artikel tweedehands aanschaft
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 5
ISBN/EAN 9789001807719
Auteur Baarda, B.
Vakken economie en ondernemen

Anderen bestelden ook: