Basisboek ruimtelijke ordening en planologie

Prijs: € 45,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basisboek Ruimtelijke Ordening en Planologie geeft op heldere wijze inzicht in het zeer brede vakgebied van de Ruimtelijke Ordening en Planologie. Vijf soorten kennis zijn hierbij leidend: waar (gebie...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basisboek Ruimtelijke Ordening en Planologie geeft op heldere wijze inzicht in het zeer brede vakgebied van de Ruimtelijke Ordening en Planologie. Vijf soorten kennis zijn hierbij leidend: waar (gebieden), wat (ruimtegebruik), hoe (plannen, beleid en ondersteunende wetgeving), wie (actoren) en waarmee (tools).

Bij deze uitgave zit de Campuz Creditcard met een persoonlijke toegangscode. Deze code geeft je toegang tot het online boek.

Door de vele casussen, oefeningen, vragen en excursietips is het Basisboek Ruimtelijke Ordening en Planologie een activerend en enthousiasmerend leermiddel. Centraal staat het zelf leren kijken en zien en het leren nadenken over het ingrijpen in de leefomgeving.
De auteurs van het basisboek komen uit het onderwijs en uit de praktijk, wat het boek uitermate geschikt maakt voor hbo-studenten.

In de eerste plaats natuurlijk de studenten in de Bachelor Built Environment. Daarnaast ook voor studenten Toerisme en Vrije Tijdsmangement, Hoger Agrarisch Onderwijs en Bestuurskunde.

Op de bijbehorende website staan: tools, praktische uitwerkingen van de oefeningen, beeldmateriaal, links naar actuele casussen en excursies, powerpointpresentaties, staan toetsmatrijzen en de mogelijkheid toetsen aan te vragen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 1
ISBN/EAN 9789001761448
Auteur Schijndel, B. van
Vakken Mens en maatschappij

Anderen bestelden ook: