Basisboek sales

Prijs: € 53,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basisboek Sales Het Basisboek Sales laat je op een plezierige manier kennismaken met het vak sales en biedt je een helder overzicht van dit vakgebied. Het basisboek vertelt je alles wat je weten moet ...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basisboek Sales
Het Basisboek Sales laat je op een plezierige manier kennismaken met het vak sales en biedt je een helder overzicht van dit vakgebied. Het basisboek vertelt je alles wat je weten moet over de belangrijkste onderdelen van het vak. Het gaat in op de inhoud van de verkoopfunctie, marketing, logistiek, inkoop, financiƫle aspecten en het actuele salesconcept accountmanagement. Waardevolle informatie waar jij je voordeel mee kunt doen, nu in je opleiding en straks in de praktijk! Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de ondersteunende website www.bbsales.noordhoff.nl. Daar vind je o.a. toetsen.
Je leert hoe moderne organisaties omgaan met salesactiviteiten. Ook leer je welke
praktische verkoopvaardigheden je moet bezitten als verkoper. Alles duidelijk toegelicht met heldere modellen en praktische voorbeelden. Zo gaat de theorie voor je leven, daar kun je wat mee! Je kunt ook prima zelfstandig met de stof aan de slag.

Kortom: het Basisboek Sales reikt je die basiskennis aan waarover elke verkoper moet beschikken. Een solide basis voor het succesvol uitoefenen van het vak. En een uitstekende voorbereiding op je tentamens tijdens je studie.
Het Basisboek Sales sluit volledig aan op het examen NIMA Sales A.
Waarom kiezen voor het Basisboek Sales:
- compact en complete oriƫntatie op het vakgebied;
- naadloos afgestemd op het examen NIMA Sales A;
- uitgebreide online ondersteuning.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001834302
Auteur Werff, R. van der
Vakken handel en verkoop

Anderen bestelden ook: