Basiskennis boekhouden

Prijs: € 54,75
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basiskennis Boekhouden De uitgave 'Basiskennis Boekhouden' is toegespitst op het onderdeel van het examen Basiskennis Boekhouden (BKB) waarin de kennis van het boekhouden wordt getoetst zonder daarbij...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basiskennis Boekhouden
De uitgave 'Basiskennis Boekhouden' is toegespitst op het onderdeel van het examen Basiskennis Boekhouden (BKB) waarin de kennis van het boekhouden wordt getoetst zonder daarbij gebruik te maken van een specifiek boekhoudprogramma.De derde druk is nu aangepast aan de jongste exameneisen voor het Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) van de Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens. Het gaat hier om principes en systematiek van het dubbel boekhouden: balans, grootboek, kolommenbalans, journaal, dagboeken, subadministraties, voorafgaande journaalposten en permanence. Aan de verwante bedrijfseconomische, fiscale en administratief-organisatorische begrippen wordt eveneens aandacht geschonken.
Dit onderdeel omvat:
- het journaliseren van een aantal financiƫle feiten;
- het beantwoorden van enkele theorievragen;
- het samenstellen van een grootboekrekening.
De stof wordt in kleine stappen op heldere wijze aan de hand van veel voorbeelden en ondersteund door een plezierige lay-out uitgelegd, zodat het boek ook voor zelfstudie geschikt is. Zelftoetsen, uitwerkingen en een register completeren het geheel.
'Basiskennis Boekhouden' vormt daarnaast de theoretische basis voor het onderdeel Computerboekhouden. De gelijknamige uitgave Computerboekhouden leert de student om te gaan met Accountview en zo zijn theoretische kennis toe te passen.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001816520
Auteur Fuchs, H., Vlimmeren, S.
Vakken Economie

Anderen bestelden ook: