Basiskennis calculatie

Prijs: € 43,25
Verwachte levertijd: 3 werkdagen

Omschrijving

Basiskennis Calculatie De derde druk van de methode 'Basiskennis Calculatie' sluit volledig aan op de nieuwe exameneisen BKC van de Associatie voor praktijkexamens (2013). Zo worden onderwerpen behand...
Lees meer

Gerelateerde artikelen

Uitgebreide omschrijving

Basiskennis Calculatie
De derde druk van de methode 'Basiskennis Calculatie' sluit volledig aan op de nieuwe exameneisen BKC van de Associatie voor praktijkexamens (2013). Zo worden onderwerpen behandeld als fiscale calculaties, verzekeringen, kostensoorten, delingscalculaties, opslagmethodes, indexcijfers en kredietverlening.
Bij alle onderwerpen uit de theorie zijn opgaven ontwikkeld (theorievragen en/of calculatievragen in gesloten vorm). Deze opgaven zijn gebundeld in het bijbehorende 'Basiskennis Calculatie - Opgaven. De uitwerkingen zijn opgenomen in het bijbehorende uitwerkingenboek.
Met de unieke code bij het boek krijg je toegang tot de website www.bkc.noordhoff.nl. Hier vind je onder andere meer informatie over de methode en ook de Excelopdrachten die horen bij het laatste hoofdstuk over spreadsheets.
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Druk 3
ISBN/EAN 9789001816551
Auteur Fuchs, H.
Vakken beroepsonderwijs

Anderen bestelden ook: